Freitag, 26. Juni 2015

Türk konsoloslugu köln randevu almak

Köln Başkonsolosluğu 18. Türk Vatandaşları İçin. TÜRKİYE CUMHURİYETİ KONSOLOSLUK İŞLEMLERİ. RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


DOĞUM Doğum işlemleri, harçları ve gerekli . Alman konsolosluk memuru tarafından yapılır. Konsolosluk randevu alma ve sorgulama işlemleri hakkında detaylı bilgiyi. BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ.


Annem için ne tür vize almamız gerekiyor. Almanya schengen vizesi hakkında bilgi almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Almanya vize randevusu gerekli evrakların ibrazını ve parmak izi verme . Noter işlemleri Konsolosluğumuzca randevu akabinde gerçekleşmektedir.


Sosyal Güvenlik Ataşeliği. Adres : Luxemburger Str. Bu telefon numarasından nöbetçi memurlarına mesai bitiminden sonra ve hafta sonu. Sözleşmeli işçi olarak vize almak isteyenlerin vize başvurularına şahsen gelmeleri.


Bu burs başvurusuyla ilgili Danışma Merkezlerimizden randevu alarak . Başvuru sahiplerinin Yatri'de bir . Randevu almak için www. Hollanda Büyükelçiligi, ambassade, elcilik, konsolosluk , consulaat, hollanda pasaport, turkiye , hollanda, ankara, Istanbul, hollanda vize, hollanda konsolosluk ankara, randevu. Stunden - Kimlik, ehliyet ve pasaport için güne kadar uzayan randevu sürelerine son verildi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts