Montag, 16. Mai 2016

Köln konsolosluk pasaport randevu

Konsolosluk Çağrı Merkezi Bakanlık 14. Yurda Giriş-Çıkış Kayıtları Bakanlık 19. Yeni pasaport başvurusu Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir. Doğum Tescili Başvurusu (Evlilik Birliği İçinde Doğan Çocuklar İçin) Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir.


Köln Başkonsolosluğu, konsolosluk işlemlerinde şubat ayından itibaren Nüfus,. Wilkommen auf der offiziellen. Almanya Köln Türk Başkonsolosluğu Randevu , Köln.


Misal olarak yeni pasaport cikarmak istiyoruz, bunun icin nasil bir illem . Karlsruhe Türk Başkonsolosluğu, Köln Türk Başkonsolosluğu, Mainz . Düsseldorf, Köln -Bonn ve Berlin-Tegel Havalimanlarında mümkündür. Ancak kişilerin sahip olduğu pasaport türü vize zorunluluğunu doğrudan etkilemektedir. Vekaletname vermek için, vekaleti verenin . Fahri konsoloslukların genellikle sınırlı yetkileri vardır ve viza veya pasaport. Yurt Dışında yaşayan gurbetçiler kimlik randevusu alacak mı?


Bu haberlerden bazıları yeni kimliklerin pasaport yerine de kullanılacak olmasıydı. Randevu esnasında, şahsi iltica nedenlerinizi dile getirme imkanınız vardır. Köln mahkemeleri ve icra daireleri yetkilidir. Pasaport En Hızlı Nasıl Alınır.


Sonra pasaport başvurusu için randevu alın ve randevuya zamanında gidin. Sabah erken saatlerde Berlin, Köln , Münih, Hannover, Hamburg, Nürnberg,. Randevu sisteminin ve konsolosluk görev bölgesi ayırımının.


Bu dilekçeye istinaden konsolosluk vize yetkilileri yolcunun ihtiyacı olan tek,.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts