Dienstag, 4. Oktober 2016

Almanya aile birleşimi vizesi

Almanya aile birleşimi vizesi

Başvurunuzdan önce gerekli evrakları hazırlayıın ve randevu alın. Gerekli evrakları hazırlamadan önce randevu alınız. Buna „Familiennachzug“ („ aile birleşimi “) adı verilir. Uzun süredir koalisyon ortakları arasında . Aile birleşimine yönelik randevular nationalvisagermany.


Müsaadesi Başvuru Formu. Aile Birleşimi haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Detaylı bilgi almak için sitemizle iletişime geçebilirsiniz.


Eşimin hamilelik durumundan orada ikamet vizesi alabilirmiyim ? Yapmanız gereken bizim aracılığımızla randevu ve hazırlanması gereken . Müşterilerimiz VİZE FORMU doldurduktan sonra en kısa zamanda . Evlenme vizesi ile gelenlerin bir ay içinde nikah işlemlerini tamamladıktan sonra evlilik. DATA TARAFINDAN VERİLEN VİZE TÜRLERİ AİLE BİRLEŞİMİ , ÇALIŞMA VİZESİ , TİCARİ . ALMANYA VİZE BASVURULARI İDATA VE YETKİLENDİRİLMİŞ. Vize Başvuru Tarihi : 24. Temel fark vizenin yurt dışında ve bir Alman yurtdışı temsilciliği tarafından. Anahtar Kelimeler: aile birleşimi , almanya aile birleşimi , avusturya aile . Bende farklı bir ülke için aile . Her aile birleşimi adına memleketinizdeki Alman elçiliğinde bir vize.


Almanya aile birleşimi vizesi kaç günde çıkar ? Bu artış beraberinde birçok sorunu . Tagen - Fakat vize alır almaz hakkında arama kararı çıkartıldığından.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts