Montag, 15. Januar 2018

Konzulat srbije

Konzulat srbije

Strane diplomatske misije u Srbiji. Ambasade Republike Srbije. Adresa ‎: ‎10 Vasilissis Sofias Ave. Srbije , raspisala je konkurse za sufinansiranje projekata koji. Ministarstva spoljnih poslova R. Konzulat Republike Srbije u Irskoj sa počasnim Konzulom na čelu.


Odluka o otvaranju Konzulata Republike Srbije u Dablinu, sa počasnim konzulom na čelu, doneta je od strane Vlade Republike Srbije 17. Für diese Seite sind keine Informationen verfügbar. U gradu Pitešti u županiji Arđeš na jugu Rumunije danas je svečano otvoren konzulat Srbije na čelu sa počasnim konzulom gospodinom . GENERALNI KONZULAT REPUBLIKE SRBIJE U VUKOVARU.


Za izdavanje biometrijskog pasoša , . Britanska ambasada u Beogradu radi na jačanju i razvijanju bilateralnih odnosa između Velike Britanije i Srbije. Zaposleni Konzul je osoba koja je zadužena za brigu o francuskoj zajednici u Srbiji. Tokom noći u Beču osvanuo grafit zločinačke OVK na zgradi Konzulata Srbije , ambasada zatražila zaštitu i hitno otkrivanje počinioca (FOTO).


U Trebinju će uskoro biti otvorena konzularna kancelarija Generalnog konzulata Republike Srbije , saznaje trebinjelive. U Los Anđelesu je svečano otvoren Konzulat Srbije koji obuhvata teritoriju Kalifornije, a doprineće unapređenju bilateralnih odnosa i saradnje . U Los Anđelesu je otvoren konzulat Srbije koji obuhvata konzularno područje teritorije savezne američke države Kalifornije, saopštilo je danas . NA USLUZI GRAĐANIMA Konzulat Srbije otvoren u Los Anđelesu. VANREDNA AKCIJA Dačić naložio hitnu kontrolu po ambasadama Srbije širom sveta.


Dobrodošli na sajt Konzulata Republike Srbije u Katovicama. U Sankt Peterburgu danas je svečano otvoren konzulat Srbije , a predsednik Srbije Tomislav Nikolić je. Moovit hilft dir den besten Weg zu Konzulat Srbije (konsulat Serbien) mit dem Nahverkehr zu finden und gibt dir Schritt-für-Schritt Wegbeschreibung mit . Generalni konzulat Republike Srbije u Republici Hrvatskoj, Rijeka. Otvaranje konzulata Republike Srbije u Beranama bilo bi višestruko opravdano ne samo . TREBINJE │ U Trebinju će početkom aprila biti otvorena konzularna kancelarija Generalnog konzulata Srbije u Banjaluci. Počasnog Konzulata Kraljevine Tajland u Republici Srbiji ! Phone, Suggest a phone number.


Dačić: Uskoro konzulat Srbije u Ho Ši Minu. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boravi u trodnevnoj poseti . Srbijanski presjednik je kazao da . Navodno je počinitelj Riječanin srednje dobi, a motiv zbog kojeg je to napravio za sada je nepoznat. Konzulat Srbije u Herceg Novom otvorili su danas predsjednici Crne Gore Filip Vujanović i Srbije Boris Tadić.


Po svemu sudeći, policija je slučaj riješila . Kancelarija u Trebinju podrška stvaranju uslova za ostanak mladih. Nepoznati počinilac bacio je Molotovljev koktel na generalni konzulat Republike Srbije u Rijeci, na Hrvatskom primorju, ali nije pričinio nikakvu .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts